• Rák, leves és egyéb finomságok
    Van Holnap! Zsakos Alapitvany blogja

    Miért jó a gyömbér?

    A daganatos betegeknek sokszor kell szembenézniük különböző, nagyon kellemetlen mellékhatásokkal a kemo- és a sugárterápia alatt. Ezek leküzdésében nagyon hatékony segítség lehet a gyömbér.

    Az egyik legkiválóbb természetes görcsoldó és fájdalomcsillapító.

    Az egyik gyakori mellékhatása a kezeléseknek a hányinger, aminek enyhítésében és a hányás megelőzésében nagyon jól alkalmazhatók a gyömbér készítmények. A másik általában előforduló nagyon kellemetlen és fájdalmas probléma a hasmenés és a hozzá társuló görcsök. Nagyon kevesen tudják, hogy a gyömbér a hányinger mellett a hasmenés kezelésében is rendkívül jó hatású.

    Nem csak gyomornyugtató hatású, de a bélgörcsöket is gyorsan és kíméletesen tudja orvosolni. Az ételekhez fűszerként adva, vagy teaként segít megakadályozni a bélgázok kialakulását is. 

    Gyömbért bioboltokban rengeteg formában lehet kapni, mint például gumicukor, cukorka, tea vagy akár kandírozva is.

    Ha szeretnéd kipróbálni, keresd alapítványunkat.

      


   • Blog leírása

    Tanácsok, praktikák daganatos betegeknek táplálkozásról és sok másról... hogy könnyebben viseljék a kezeléseket, gyorsabban gyógyuljanak
    Látogatás: 75976 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés