• Rák, leves és egyéb finomságok
    Van Holnap! Zsakos Alapitvany blogja

    Az első perctől

    Már a diagnózist követően érdemes alaposan átgondolni, hogy mire lesz szüksége a beteg szervezetnek. Az általában egészségesnek tartott táplálkozás egyáltalán nem biztos, hogy ilyenkor is megfelelő, hiszen teljesen más dolgokat kell szem előtt tartani...

    A legfontosabb, amire oda kell figyelnünk, hogy egy rákbetegnek rendkívül sok energiára van szüksége, hogy harcolni tudjon a betegsége ellen. Éppen ezért, már a kezelések elkezdése előtt érdemes áttérni egy kalória, és fehérjedús étrendre, hogy segítsünk javítani, illetve megtartani a megfelelő fizikai erőnlétet, állóképességet, valamint így megakadályozhatjuk a testsúly nagyfokú csökkenését is a későbbiekben.
    Az sem baj, ha ebben az időszakban felszed pár kilót, hiszen így nem lesz gond, ha a kezelések miatt éppen néhány napig étvágytalansággal küzd vagy hányás, hasmenés miatt csökken a testsúly.

    Tápláló és ínycsiklandó receptjeink gyűjteméynét kérd e-mailben.


   • Blog leírása

    Tanácsok, praktikák daganatos betegeknek táplálkozásról és sok másról... hogy könnyebben viseljék a kezeléseket, gyorsabban gyógyuljanak
    Látogatás: 76002 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés