Másnap

Blog: Mazsolák - Szerző: kranki

Szerencsére Ágica sem lázasodott be szuri után, mint ahogy annak idején Tomcsi sem. Bevallom őszintén, egy kicsit tartottam a dologtól, hisz egy szuri is szuri, nemhogy kettő!

Miután hazaértünk a tanácsadásról, egyből kicseréltem a pelusát, és mindkét oldalára (a szuri helyére) vizes ruhát (pamacsot) helyeztem, majd megszoptattam. Nem sokkal később már aludt is, mint a tej.

Késő délután, mikor felébredt, akkor megmértem a lázát, de nem volt. Nem is láttam letörtnek, nyűgösnek. Ezt is szerencsésen átvészeltük! A jövő héten Tomcsi következik. Neki már csak a pneumococcus-os védőoltás hiányzik. Még jó, hogy ő is két év alatti, így neki is még ingyenes az oltás! Ha jól tudom három plusz egy oltásból áll, Tomcsinak jó sűrű lenne, ezért a doktornő kettőt ad be neki, plusz majd két évesen az ismétlőt (legalábbis így értelmeztem, de majd rákérdezek..)

Kíváncsi leszek, ha megyünk Tomcsi emlékezni fog-e a kellemetlen élményre. Tudjátok, a szurira, és utána a fájdalmas duzzanatra a fenekén!

Ágicával nem kell külön menni az oltásra, ő a havi kötelezőivel fogja mindig megkapni a soron következőt. Szóval dupláz, egyik egyik popsi, másik a másikba!