A vadasparkban

Blog: Mazsolák - Szerző: kranki

Kihasználva az időjárás-jelentés szerinti utolsó kellemesen meleg napot, úgy gondoltuk átugrunk Nyíregyházára, a Vadasparkba.

Még előző este összepakoltam a pelenkázótáskába valókat, hogy ne reggel töltsem vele az időt. Hisz meg kellett terveznünk előre a napot, belekalkulálni a Tomcsi ebéd utáni alvását, ami általában déltől háromig tart. Mivel már hamarabb sötétedik, és lehűl a levegő, jobbnak láttuk korábban indulni és inkább Tomcsit kicsit később altatni, mint másképp.

Szóval ettünk, aztán Ágica reggelizett, felöltöztünk rétegesen és indultunk az apa új céges autójával. Gyönyörű szép meseautó!

Egy jó háromnegyed óra múlva már ott is voltunk. Meglepődve tapasztaltuk, hogy a parkoló szinte üres volt. Azt hittük, nincs is nyitva! Mint később kiderült, korán érkeztünk, ebéd után,mikor mi már hazafelé vettük az irányt, egy gombostűt nem lehetett leejteni, annyi szabad hely sem volt a parkolóban.

Miután apa megvette a belépőjegyet, Tomcsi felfedezte rögtön a bejáratnál elhelyezett játékgépeket. Itt nem pénznyerő gépekre gondoljatok, hanem pénz elnyelőkre! Tudjátok, azok a 100 Forintos járművek! Szerencsénkre a mi kisfiúnk pénz nélkül is kitűnően elszórakozik a kocsikon, motoron, úgyhogy felváltva fotóztunk. Csak úgy tudtunk tovább haladni, hogy megmutattuk a közelben úszkáló pingvineket és fókákat. Egyik állattól szaladt a másikhoz, utánozta a hangjukat. Megfigyeltük a párommal, hogy nagyon sok babakocsis család érkezett a parkba, mintha csak a MI Napunk lett volna! Nálunk csak Ágica volt a babakocsiban, Tomcsi végig sétálta velünk az egészet! Büszkék is voltunk nagyon rá! Tomcsinál nagyobb babák is babakocsiban nézelődtek. Bocsi, be kell most fejeznem, mert felébredt a nagy fiúnk...később folytatom!