• Babakuckó
    kranki blogja

    Az élményfürdőben

    A szombati nap hatalmas sikere után, ma a debreceni élményfürdőt látogattuk meg. Szégyen, nem szégyen debreceni létünkre még nem voltunk!

    Reggeli után összecsomagoltam, és indultunk is a Nagyerdőre.

    Már gyanús volt - fél 10-kor- hogy még van szabad parkolóhely...és amikor benéztünk az üvegfalon, nem láttunk bent senkit...

    Kiderült, hogy 10-kor nyit.....hi-hi-hi

    Szóval lepakoltunk egy még üres padra, a többi "sorstársunk" mellé. Persze Tomcsi nem ült meg, neki menni kellett felderíteni a terepet, hisz annyi érdekes dolog van a világon!

    Például az egyik padon egy kislánynak Micimackós úszógumija volt, amit közelről is meg kellett szemlélni. Máshol két kisfiú chipset ropogtatott, amit persze meg kellett kóstolni.

    Néha ég a fejem, mintha nem adnék enni a gyermekemnek, úgy kuncsorog.....Ja, és amit elkért, azt odavitte a "Micimackós úszógumis" kislánynak! Hát nem ÉDES??! AZ én fiam!!!!

     Végre elérkezett a 10 óra, a nyitás. A tömeg szabály szerint beözönlött, gyors öltözés, és irány a medence!

    Megtaláltuk a medencénket, 40 cm és 32 fokos, tele van csúszdával, érdekes játékokkal: de jó!!!

    A fiúk bele is mentek a vízbe, két lány egyből oda is jött, hogy ebbe a medencébe csak a gyerek lehet, majd ők vigyáznak rá.

    Apa megfordult, hogy kijön, ezzel a lendülettel Tomcsi elmerült a vízben! Kicsit megijedt, mint mi is, úgyhogy azonnal kivettük, és kerestük a bébimedencét.

    A bébimedencét az emeleten találtuk meg, mini csúszda, mini teknősbéka, mini medence. Tökéletes! És ráadásul csak egy baba volt rajtunk kívül a vízben! A víz hőfoka 35-37 fok.

    Annyira melegem volt, hogy a száraz fürdőruhám, tiszta vizes lett. Úgy éreztem, mintha szaunában lennék, amit nem bírok! És apa sem!

    Szerencsére Tomcsi nem vett észre ebből semmit, élvezte a helyzetet. Ismét lapátolta, locsolgatta a vizet, csúszdázott, és próbált volna barátkozni a 14 hónapos kisfiúval, majd a 20 hónapos kislánnyal, de sajna egyikőjük sem volt vevő Tomcsira.

    Apának javasoltam, ha már itt vagyunk próbálja ki a csúszdákat, de nem volt tőlük elájulva. Lehet már ő is öreg hozzá?!

    Hamar letelt a két óra, mindhárman csuromvizesen lépdeltünk az öltöző felé, Tomcsi hozzá ordítva tombolt, mert ő még maradni akart.

    Végül megállapítottuk apával, hogy tegnap a szabadban nem izzadtunk úgy, mint most, a körülmények is jobban tetszettek, valamint anyagilag is olcsóbban megúsztuk!

    Talán majd télen még megpróbáljuk!


   • Blog leírása

    Élet egy apró gyermekkel és egy pocaklakóval... :-)
    Látogatás: 37921 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés