• Pillangó
    Pizsipanni blogja

    Állatkert


    Lassan már csak félévente írok... Ez legalább azt jelenti, rendbe jönnek a dolgok idővel.:-)    Utolsó éjszakám lesz a klinikán, egy hete bent fekszem, rájöttem egyre nehezebben bírom az ittléteket:)    Az utóbbi hónapokban csak beugrottam egy-egy vérvételre, minden rendben volt. Az új gyógyszer csodaszer a számomra, a teljesnél is teljesebb életet élek:-)    A jó magyar állam azonban úgy gondolta, túl drága vagyok neki, ezért egy év után megvonta tőlem a támogatást. Természetesen havonta képtelen vagyok 100 ezer Ft-ot kiadni erre a gyógyszerre. Ki tudnék, de akkor meg éhen halok... A végeredmény ugyanaz:-)    Hihetetlen, hogy csak asztalcsapkodással lehet ebben az országban bármit is elérni.    500 km-re innen, az EU(!)-ban úgy hajigálnák utánam, nemhogy még háromhavonta, háromfelé kuncsorogjak, hogy ne dögöljek már bele ebbe az egészbe.

    A szteroid és a ciklo elvettek az életemből másfél évet, az önbecsülésemet pedig a végtelenségig csupálták...

    Az új szerrel pedig itt vagyok egy éve TÖKÉLETES fizikai állapotban, vezető beosztásban helytállok egy multinál. Másfél éve kopasz voltam, most a "csodás, dús" hajamat irigylik, ami már a vállamig ér...    Új szert igényeltek meg nekem, hasonló, mint az előző, de arra is várni kell. Talán addig kitart a mostani.... Vagy nem...

    Ott fent, a sok nagyfejűt nem érdekli, a lényeg, hogy a zsebük ki legyen tömve. Remélem, nekik is gyógyszerre kell majd költeni az összeset... És remélem tőlük is megvonják:-)


   • Blog leírása

    Kórházból jelentem...
    Látogatás: 82285 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés