Állatkert

Kórházból jelentem...

Lassan már csak félévente írok... Ez legalább azt jelenti, rendbe jönnek a dolgok idővel.:-)


Utolsó éjszakám lesz a klinikán, egy hete bent fekszem, rájöttem egyre nehezebben bírom az ittléteket:)


Az utóbbi hónapokban csak beugrottam egy-egy vérvételre, minden rendben volt. Az új gyógyszer csodaszer a számomra, a teljesnél is teljesebb életet élek:-)


A jó magyar állam azonban úgy gondolta, túl drága vagyok neki, ezért egy év után megvonta tőlem a támogatást. Természetesen havonta képtelen vagyok 100 ezer Ft-ot kiadni erre a gyógyszerre. Ki tudnék, de akkor meg éhen halok... A végeredmény ugyanaz:-)


Hihetetlen, hogy csak asztalcsapkodással lehet ebben az országban bármit is elérni.


500 km-re innen, az EU(!)-ban úgy hajigálnák utánam, nemhogy még háromhavonta, háromfelé kuncsorogjak, hogy ne dögöljek már bele ebbe az egészbe.

A szteroid és a ciklo elvettek az életemből másfél évet, az önbecsülésemet pedig a végtelenségig csupálták...

Az új szerrel pedig itt vagyok egy éve TÖKÉLETES fizikai állapotban, vezető beosztásban helytállok egy multinál. Másfél éve kopasz voltam, most a "csodás, dús" hajamat irigylik, ami már a vállamig ér...


Új szert igényeltek meg nekem, hasonló, mint az előző, de arra is várni kell. Talán addig kitart a mostani.... Vagy nem...

Ott fent, a sok nagyfejűt nem érdekli, a lényeg, hogy a zsebük ki legyen tömve. Remélem, nekik is gyógyszerre kell majd költeni az összeset... És remélem tőlük is megvonják:-)

Hozzászólások (1)