Ismét...

Blog: Pillangó - Szerző: Pizsipanni

Elég rég nem voltam itt... :-)

És persze legtöbbször akkor írok, ha valami rosszat akarok kiírni magamból. Vagy valami nagyon jót. :-)
Hihetetlen, hogy majdnem egy évig szinte minden nap írtam, 3 hónapja meg ide sem toltam a képem. Igazából sokminden nem változott, az új gyógyszer nagyon jól bevált, rohamosan javult az állapotom, bár most kicsit romlott a szteroid csökkentése miatt, de még így is rendben van.
Sikerült is híznom pár kilót, formálódok végre. :-)

Meló még mindig nincs, de szerelem annál inkább!!!!!!:-))))

Mindent összevetve boldog vagyok, de most ismét jött valami, amivel meg kell kűzdenem, illetve le kell gyűrnöm valahogy.
Ki tudja, hogy a gyógyszer mellékhatás miatt, vagy hogy az elmúlt évek eseményei most jönnek ki rajtam, hihetetlen hangulatváltozásaim vannak.
És sajnos nem a  jókedv a jellemző. Olyan hirtelen jön rám a rosszkedv, és ennek hatására a sírógörcs, hogy hihetetlen... Annyira fel tudom spanolni az agyam minden apróságon, hogy képtelen vagyok abbahagyni a hisztit és sírást.
Ha magamnak okoznék ezzel rosszat, akkor nem érdeklene, de sajnos már a környezetemet is kikészítem, főleg a Páromat. Bár még a legdurvább hisztijeimet is hősiesen viseli. De ez akkor sem mehet így, mert elmarok magam mellől mindenkit.
Ezért döntöttem úgy, hogy segítséget kérek, hogy egy idegennek beszéljek ki mindent, hátha az segít... Bár nem vagyok ennek a módszernek a híve, és amikor a legrosszabb állapotomban voltam, akkor is elutasítottam a  segítséget, és végig tudtam csinálni.

Létezhet az, hogy az elmúlt egy év negatívumai, feszültségei és megpróbáltatásai most jönnek ki rajtam? Hogy amikor igazán erősnek kellett lennem, akkor sikerült, de most megadta magát az idegrendszerem?

Csak Anyuval és a Párommal beszéltünk erről, és mindketten azt mondták, nem vesztek semmit, ha megpróbálom... És persze mindenben mellettem állnak!

Sokmindenen túl vagyok már, ez aztán tényleg nem foghat ki rajtam!