• Pillangó
    Pizsipanni blogja

    Ciklo 9

    Múlt héten megvolt a következő kezelés, semmi extra:-) Eredményeim elfogadhatóak, nem hánytam, hajam pedig rohamosan nő:-) Mondta is a doki, úgy látszik, nem ad elég ciklot, mert már nagyon nagy a hajam. He-he-he:-)
    Viszont lehet hogy ez volt az utolsó, mert az új gyógyszerre megkaptam az OGYI-tól az engedélyt, már csak a támogatásra várom a választ.

    Semmi bajom nem volt, mikor bementem a kórházba és megfázva jöttem haza. Remek:-) Még köhögök és folyik az orrom, de már annyira nem vészes. Persze bagózni sem kellene... Mert ugye megint cigizek...

    Étvágyam továbbra sincs, 3 hét alatt ismét két kiló minusz. Így összesen már 9. Mondjuk annyira nem bánom, mert amikor meg fogyni szeretnék, akkor meg nem megy.:-) Holnaptól pedig aerobic, hogy valami izomszerűség is legyen rajtam.:-)

    Gyúrok nyárra, évek óta nem voltam nyaralni, és azt szeretném, hogy az legyen a legnagyobb problémám, hogy melyik bikinit vegyem meg!!:-)))


   • Blog leírása

    Kórházból jelentem...
    Látogatás: 82317 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés