• Pillangó
    Pizsipanni blogja

    Döbbenet

    Barátság.

    Nagyon törékeny dolog, és igaz barátból nagyon kevés van, főleg az utóbbi időben tapasztalhattam ezt meg. Volt, aki elmaradt, volt, aki IGAZ barátként viselkedik a mai napig is, és szerencsére még új is van.

    Múlt héten jelentkezett egy "barátnőm", 4 éve nem találkoztunk, csak néha beszéltünk MSN-en. Írta, hogy találkozzunk, ezer éve nem beszéltünk! Nagyon megörültem neki, mert régen nagyon jóban voltunk, minden hétvégén buli, stb...
    A hét folyamán két időpontot is lemondott, holott ő ajánlotta fel mindegyiket. Nemrég hívott, hogy akkor legyen jövő hét, beír a naptárba csütörtök 10 órára, ide és ide menjek, ezt és ezt keressem!
    Baszki, akkor döbbentem rá, hogy ismét valami hitvány üzleti baromságba akarnak belerángatni. Ráadásul ezeknél már voltam egyszer, és nem nekem való az ilyen munka!
    A legrosszabb az, hogy ilyen módon próbál beszervezni. Utálom, ha valaki nem egyenes, köntörfalaz és mellébeszél. Gusztustalan.
    Számítottam egy jó kis csajos pletyizésre, erre valami karótnyelt ürgével kellene találkoznom, és a "barátnőm" ott sem lesz. Fasza.

    Ez volt az egész napban a legszarabb, pedig ráadásul az eredményeim sokat romlottak, úgy néz ki, előbb be kell feküdnöm ismét kórházba.

    Valahogy mégsem tud érdekelni, mert azok a fránya kis pillangók repkednek a gyomromban:-)


   • Blog leírása

    Kórházból jelentem...
    Látogatás: 82281 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés