• Sziv problema e ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktonő! Erdeklodni szeretnek hogy 26 eves vagyok stresszes munkakorrel , illetve dohanyzom. Kb 1 eve voltam teljes kivizsgalason terheleses ekg, transztelefonos ekg ultrahangon mindent rendben talaltak a aorta instuffon kivul. Mostanaban erzem hogy reggel felkeleskor gyorsabb a pulzusom es nem erzem hogy szepen verne a szivem aztan kb 20 perc es elmulik kisebb asas vagy megeroltetobb dolgoktol gyorsabb a pulzusom nagyon ritkan szur a mellkasom, illetve nagyon ritka a nehezlegzes minths alig lenne levegom . Ezek mind 20 perc es elmulnak mi lehet? Koszonom segitseget. Robert

        Dr. Molnár Dóra válasza a csökkent terhelhetőség, szapora pulzus témában

        Kedves Kérdező, nem biztos, hogy kardiológiai probléma van a háttérben, de a panaszok alapján indokolt egy kardiológiai kontroll vizsgálat ennek kizárására. Keresse fel kardiológusát. A dohányzás elhagyását tanácsolom. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra

        Kérdés: 2017. február 04., 17:20; Megválaszolva: 2017. február 05., 11:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: