Láz, fájdalom? Csillapítsa tüneteit együtt, egyszerűen!

Szponzorált tartalom
megjelent:

A meghűlés és a vírusok időszakát éljük, melyek tüneteit senkinek sem kell bemutatni: gyengeség, hőemelkedés, láz, orrváladékozás, orrdugulás, tüsszögés, torokfájás, köhögés. Ráadásul a fájdalom is bármikor kopogtathat. Mit tehetünk, hogy panaszaink minél hamarabb elmúljanak, ráadásul akár egyszerre is, és visszatérhessünk a mindennapi kerékvágásba? (x)

Küszöbön a tavasz…és a nátha

A jó idő beköszöntével is van esély szert tenni egy jó kis megfázásra, például, ha egyszerűen csak valaki ránk tüsszent a buszon. A kórokozók ugyanis cseppfertőzéssel (beszéd, tüsszentés, köhögés útján) a levegőbe kerülve terjednek, de kézfogással, vagy a beteg által érintett tárgyak megérintésével is átadhatók.

A megfázást ugyan nem lehet azonnal meggyógyítani, azonban a tünetek enyhítésével elviselhetőbbé tehetjük a lefolyását. Ha a vírusfertőzést nem követi bakteriális felülfertőződés, akkor is segít, ha ágyban maradunk, nem megyünk be dolgozni, nehogy a munkahelyen pár nap alatt mindenki mást hasonló cipőbe kényszerítsünk.

Ha gyermekünk szenved a megfázástól, őt se engedjük közösségbe, hiszen otthon hamarabb meggyógyul, nem betegít meg senkit, és kisebb az esélye, hogy felülfertőződik újabb kórokozókkal.

A fájdalom bármikor kopogtathat

Nem kell ahhoz nátha, hogy jelentkezzen egy fejfájás, ízületi fájdalom vagy egy hirtelen fellépő fogfájás. A vizes borogatás és a pihenés jó módja lehet a fájdalom csillapításának.

Lépjen túl a panaszokon és csillapítsa lázát, fájdalmát – akár egyszerre is

A Rubophen a magyar háztartások kedvelt megfázás elleni gyógyszermárkája, mely már több mint harminc éve segít enyhíteni a megfázás és az influenza kellemetlen tüneteit és hatékonyan csillapítja a különböző eredetű fájdalmat.

Különböző készítményeivel igényre szabott segítséget nyújt a megfázás és influenza során jelentkező kellemetlen tünetek kezelésében, illetve a fájdalomcsillapításban:

  • Rubophen 500 mg tabletta – A paracetamol hatóanyagú vény nélkül kapható Rubophen tabletta felnőtteknek és 6 évesnél idősebb gyermekeknek javasolt lázcsillapításra, különböző eredetű fájdalmak – fejfájás, fogfájás, reumatikus és izomfájdalmak, menstruációs fájdalmak, idegi eredetű fájdalom, ízületi fájdalmak – csillapítására.
  • Rubophen Thermo 650 mg/10 mg granulátum belsőleges oldathoz – A paracetamol és fenilefrin-hidroklorid hatóanyagú vény nélkül kapható Rubophen Thermo 650 mg/10 granulátum az influenza és megfázás tüneteinek enyhítésére használható már 12 éves kortól, beleértve a lázat, fejfájást, torokfájást, izom és ízületi fájdalmakat, továbbá enyhíti az orr és az orrmelléküregek dugulását és ezáltal megkönnyíti a légzést.
  • Rubophen Thermo cukormentes 500 mg/10 mg citromízű granulátum belsőleges oldathoz – Paracetamol és fenilefrin-hidroklorid hatóanyagú vény nélkül kapható kombinált készítmény cukor nélkül a megfázás és influenza tüneteinek kezelésére, mely gyors és hatékony segítséget nyújt már a kezdeti tünetek megjelenésétől már 12 éves kortól.

Ne szenvedjen, csillapítsa panaszait egyszerűen, gyorsan, hatékonyan.

RUBO/2024/02/01

Lezárási dátum: 2024.02.16.

Magyarországi forgalmazó: Zentiva Pharma Kft., 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 11/C

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

Cikkajánló

Fájdalom
Fájdalom

Veseprobléma vagy túlerőltetés?

Szürke hályog
Szürke hályog

A C-vitamin segíthet és árthat is.

WEBBeteg - Huszár Zsoltné dr., szakgyógyszerész
WEBBeteg - Dr. Kőműves Anikó, szakgyógyszerész, orvos- és egészségtudományi szakfordító
WEBBeteg - Dr. Dunás-Varga Veronika, belgyógyász
WEBBeteg - Dr. Felszeghy Enikő, gyermekgyógyász, endokrinológus
WEBBeteg - Dr. Kovács Anikó, gyógyszerész
Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.