• visszér vagy más?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Cím! 25 éves vagyok, nem túlsúlyos és nem étkezem egészségtelenül, sőt próbálok minél egészégesebben. Tavaly nyáron egyre gyakrabban észleltem, hogy a nap végére kissé bedagadnak a lábaim, estére éget, feszül az egész lábszáram. Ez mostanra odáig fokozódott, hogy már ezzel e feszülő érzéssel is kelek fel, a sportolás is, amit korábban legalább hetente háromszor végeztem egyre nehezebben megy. Mindenképp ki szeretném vizsgáltatni. Nekem ugyan nem látszik semmi a lábamon, családomban gyakori a visszeres betegség. Kérdezném, milyen irányba induljak el, mlyen orvoshoz kellene fordulnom? Egy magán szakrendelőben kardiológiai vizsgálatot javasoltak először és ha utána minden rendben van, akkor koncentráltan a lábamat. Bevallom, az sztk-s rendelésekkel eddig csak negatív tapasztalataim vannak, általában magán orvosokhoz járok és szeretném a lehető leggyorsabb úton ezt végigjárni, anyagi lehúzás nélkül. Azt sajnos sejtem, hogy lehetséges, hogy több vizsgálat is szükséges lesz. Mit tudna javasolni, mi lenne a legcélszerűbb, hova forduljak? Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel: b.nóra

        Dr. Árki Ildikó válasza a lábdagadás témában

        Tisztelt Kérdező! Panaszainak kivizsgálása érdekében forduljon a háziorvoshoz, aki a fizikális vizsgálat valamint az általa kért laborvizsgálat alapján további szakorvosi vizsgálatokat javasolhat Önnek (pl. angiológia)


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó

        Kérdés: 2014. május 28., 23:06; Megválaszolva: 2014. május 29., 22:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: