• Nyirokér kitüremkedés a hímvesszőn

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr / Doktornő! Éjszakai kalandba bocsátkoztam egy igen csinos lánnyal, egész éjjel szex, (óvszer nélkül sajnos, mert óvszerrel már alig érzek valamit sajnos) és reggel is szex, majd a finom reggeli után tusolás közben vettem észre, hogy a makkom alatt már megint kitüremkedett (nem egyenletesen) de hurokszerűen az a fehér nyirokér. Ez a problémám hellyel közzel de már 2006 óta (egy heves éjszakai bujálkodás óta) visszatér. Akkor megfogadtam, hogy Nem élek ilyen kihágó züllött életet,, és csak normálisan. Akkori b.nőmmel csak-csak előjött, de nem ennyire mint most. Pedig direkt tartottam sok-sok hónap szünetet szexben, inkább dolgoztam meg csak sportoltam, teákat ittam stb. És azóta szomorú vagyok, mert én csak jól akartam érezni magam, és egy csinos lánnyal élvezni egy kicsit az éjszakát. A Heparin gél és a Lioton gél nem segített! Hanem Csak rontott a helyzeten!!! Én úgy látom, hogy még jobban kitüremkedett az a része a nyirokér-huroknak a makk rész alatt. Doktor Úr, én végletegesen meg akarom oldani ezt a problémámat! De Kihez fordulhatok ez ügyben? Az urológián és STD-n se tudnak többet, mint a gél és érszűkítők, amik Nem oldják meg tökéletesen hosszú távra ezt a problémát!!! Hova menjek hát ez ügyben?? Segítségét nagyon szépen köszönöm!!

        Dr. Kocsis István válasza a pénisz témában

        Tisztelt Olvasónk! Csak egy kis fantázia kell ahhoz, hogy türtőztethetetlen buja vágyait a műszer kíméletével egyensúlyba hozza. Valahol a középút hozza el a megoldást. Érdemes gondolkodni. Az urológiai szakrendelésen elhangzottakhoz én sem tudok hozzátenni.


        Dr. Kocsis István
        urológus

        Dr. Kocsis István
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 22., 15:34; Megválaszolva: 2011. október 24., 12:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés