• Pénisznyújtó

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm. Egy olyan kérdést szeretnék feltenni, amivel kapcsolatban elég megoszló a vélemény, és konkrét választ nem találtam rá sehol. Vásároltam nemrég egy készüléket, és nem vagyok biztos benne, hogy működik. Pro extenderről lenne szó (pénisznyújtó készülék). Amivel most meg úgy vagyok, hogy nem szívesen használnám ha nem biztos hogy működik. A lényeg: Pro Extender egy olyan készülék, amely a péniszt húzó hatás által hosszabbítja meg. Hatása a szövetek reakció képességén alapszik, amely a folyamatos húzóerő ellenhatásaként jön létre. Ez a húzóerő sejtosztódást indukál a szövetben. A pénisznövekedés a következő hatásokat hozza létre: -Erekció állapotában a pénisz tartós 2 - 3 cm-el történő meghosszabbodása 1cm vastagodás. Ami érdekelne igazából, az az, hogy pénisznyújtó használatakkor tényleg sejtosztódás jön létre? Havonta fél centit lehet elérni vele. Állítólag 6 hónap után, hogyha napi 4-9 órát használom (óvatosan) 2 cm lehet elérni. Nos, ami érdekelne az az, hogy tényleg létre jön ez a sejtosztódás? Hogyha nem működik meg tudna győzni róla, hogy miért nem? Elhiszem én, ha nem tartós ez a növekedési eljárás, de kérem, győzzön meg, hogy ez miért nem működik! Barlangos testben nem történhet sejtosztódás, csak a bőr nyúlik, vagy valami ok miatt nincs esély a méret megmaradásra, vagy bármi. Páran aztmondják a Jelq is működik, páran azt hogy nem. Lehet arra is azt mondják, hogy nem működik ami igen, mert a másik 5 is azt mondja, vagy mert nem akarják, hogy az illető felelőtlenül használja és kárt tegyen magában vele, vagy mert tényleg nem működik, de kb ugyanúgy esélyes a másik kettő is variáció is szerintem... Méretemmel nincsen bajom, 1-2 centi plusznak örülnék azért, de leginkább a kiváncsiság hajt, mert annyi mindent lehet olvasni, és sehol semmi konkrétum. Ha egy Urulógus elmagyarázná, hogy miért működik, vagy miért nem, annak örülnék. Köszönöm!

        Dr. Papos István válasza a pénisz témában

        Sajnos semmilyen “nyújtó módszerrel” nem érhető ek a penisz növekedése, sejtosztódás pedig végképp nem. Ezeket a módszereket sarlatánok, jóesetben tudatlanok, rossz esetben egyszerű csalók vagy ügyeskedők reklámozzák.


        Kérdés: 2019. március 06., 19:00; Megválaszolva: 2019. március 10., 23:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Péniszemen makk alatt hólyagszerű pattanasok alakultak ki mi Lehett ez?