Pénisznyújtó

Üdvözlöm. Egy olyan kérdést szeretnék feltenni, amivel kapcsolatban elég megoszló a vélemény, és konkrét választ nem találtam rá sehol. Vásároltam nemrég egy készüléket, és nem vagyok biztos benne, hogy működik. Pro extenderről lenne szó (pénisznyújtó készülék) . Amivel most meg úgy vagyok, hogy nem szívesen használnám ha nem biztos hogy működik. A lényeg: Pro Extender egy olyan készülék, amely a péniszt húzó hatás által hosszabbítja meg. Hatása a szövetek reakció képességén alapszik, amely a folyamatos húzóerő ellenhatásaként jön létre. Ez a húzóerő sejtosztódást indukál a szövetben. A pénisznövekedés a következő hatásokat hozza létre: -Erekció állapotában a pénisz tartós 2 - 3 cm-el történő meghosszabbodása 1cm vastagodás. Ami érdekelne igazából, az az, hogy pénisznyújtó használatakkor tényleg sejtosztódás jön létre? Havonta fél centit lehet elérni vele. Állítólag 6 hónap után, hogyha napi 4-9 órát használom (óvatosan) 2 cm lehet elérni. Nos, ami érdekelne az az, hogy tényleg létre jön ez a sejtosztódás? Hogyha nem működik meg tudna győzni róla, hogy miért nem? Elhiszem én, ha nem tartós ez a növekedési eljárás, de kérem, győzzön meg, hogy ez miért nem működik! Barlangos testben nem történhet sejtosztódás, csak a bőr nyúlik, vagy valami ok miatt nincs esély a méret megmaradásra, vagy bármi. Páran aztmondják a Jelq is működik, páran azt hogy nem. Lehet arra is azt mondják, hogy nem működik ami igen, mert a másik 5 is azt mondja, vagy mert nem akarják, hogy az illető felelőtlenül használja és kárt tegyen magában vele, vagy mert tényleg nem működik, de kb ugyanúgy esélyes a másik kettő is variáció is szerintem... Méretemmel nincsen bajom, 1-2 centi plusznak örülnék azért, de leginkább a kiváncsiság hajt, mert annyi mindent lehet olvasni, és sehol semmi konkrétum. Ha egy Urulógus elmagyarázná, hogy miért működik, vagy miért nem, annak örülnék. Köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza pénisz témában

Sajnos semmilyen “nyújtó módszerrel” nem érhető ek a penisz növekedése, sejtosztódás pedig végképp nem. Ezeket a módszereket sarlatánok, jóesetben tudatlanok, rossz esetben egyszerű csalók vagy ügyeskedők reklámozzák.

Kérdés: 2019. március 06., 19:00; Megválaszolva: 2019. március 10., 23:48
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Merevedési zavar, érzéketlen...
NEMI PROBLÈMA
Tisztelt Webbeteg! A problémám a péniszemmel van ugyanis a makk tövénél jobb és bal oldalt (nem a fitymafék) elkezdett egyre jobban "szakadni" ami...
Pénisz dagadása
Üdv: dr ùr azzal a kérésel fordulnénk önhöz hogy kb 1 hónapja be dagad a mak allati rész kb 2cm er olyan volna mint ha egy csomo volna szedek minden...
Nemi betegség?
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Az következő problémával fordulnék Önhöz: a péniszemen maszturbáció után általában piros foltok jelennek meg...
Dudor
Üdvözlöm! Kb, egy hetes több menetes intenzív óvszeres szeretkezés óta mikor felhúzom a bőrt a péniszemen, akkor a makkom fölött egy kb. fél...