• Egyszarvú méh

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Két hete volt egy petevezeték átjárhatósági vizsgálatom, melynek során kiderült, hogy egyszarvú méhem van (uterus unicornis). Jobb oldalon nincs petevezetékem, és a méhem banán formában nyúlik bal oldalra. Két petefészkem van, jobb vesém a jobb petefészkem közelében, bal vese sazbályos. 7 hónapja próbálkozunk babával. A véleményét szeretném kikérni a terhesség kihordását illetően, vannak-e tapasztalatai hasonló esetekkel kapcsolatban, mire számíthatok. Szeretném abban is a tanácsát kérni, hogy kihez forduljak ezzel a problémával (jelenleg külföldön élek és itt diagnosztizálták az egyszírvú méhet, viszont hamarosan hazaköltözünk Magyarországra). Köszönettel:

        Dr. Boros Miklós válasza a egyszarvú méh témában

        Kedves Kérdező!Hysteroszkópos vizsgálattal szét kellene nézni a méh belső részén,mely választ ad arra is,hogy milyen az esély a teherbeesésre.Szükség esetén kiegészithető egy laparoszkópiás vizsgálattal.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 08., 14:52; Megválaszolva: 2011. március 12., 11:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés