• Klion D 100

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        tisztelt doktornö!

        16hetes terhességi vizsgálaton megemlitettem a dr.-nak, hogy van egy kis folyásom, ö pedig nem vett kenetet, hanem automatikusan felirta a klion d 100.-at, a méhszájam felvan puhulva, de 3000res értéket kaptam.

        az lenne a kérdésem ennyi idös terhességi korba lehet e alkalmazni a kupot ilyen méhszáj mellett

        illetve ha mégsincs semmilyen fertözöttségem a kup akkor sem ártalmas méhszáj felpuhulásnál?

        aggodom, kérem  mielöbbi válaszát

        köszönettel egy kismama

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfertőzés témában

        Kedves Kismama!

        A gyógyszert lehet alkalmazni, ne izguljon. Ha a méhszájat megnézte az orvos, akkor a folyást is látta, nem kell tenyésztés minden folyás miatt, ne izguljon. A gyógyszer egy jó gyógyszer, mert sokféle kórokozót lehet kezelni vele. Ne izguljon, bátran használja el, ha nem segít, akkor menjen vissza. A fertőzéseket mindig kezelni kell, különösen fontos ez terhesség alatt.

         

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-03-01 18:45:00; Megválaszolva: 2010. március 01., 18:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: