Terhesség alatt miért kellemetlen szagú a nemi szervem belülről?

Azt kérdezném, hogy mitől lehet kellemetlen szaga a nemi szervemnek belül? A napi  tisztálkodás a családunkban teljesen szokványos, viszont amióta terhes vagyok azóta a párom nemi kapcsolat közben vagy utána panaszkodik, hogy erősen kellemetlen a szaga. Terhességem során a következő készítményeket és vitaminokat szedem:

  • Béres Gravida - Általános vitamin kismamáknak
  • Lenmag - Székletlazító
  • Céklatabletta - Vérszegénység ellen

Esetlegesen befolyásolhatja-e valamelyik készítmény? Azt észrevettem, hogy a vizeletem és a székletem is szokásosnál sötétebb. 

Köszönöm előre is a megtisztelő választ!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza hüvelygyulladás témában

Kedves Hölgyem!

Terhesség alatt lehet természetesen bővebb a hüvelyváladék, de mivel kellemetlen szagú, egy vizsgálatra érdemes lenne elmennie, hogy nincs-e egy bakteriális fertőzése, ami a kellemetlen szagot okozza.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 30., 12:36; Megválaszolva: 2009. június 30., 12:36
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Hüvelytabletta terhesség alatt
Jó napot! Olyan gondom van, hogy 6 hetes terhes vagyok, hétfőn voltam orvosnál azt mondta van egy kis hüvelygyulladásom és írunk rá ki valamit de...
hasi szurodás
Jó napot kivánok a meg volt a menszesz 4 napig a teszt kmutatta a tarhességet szuródik a derekam, és a hasam alja.van hvelygyulladásom is lehet ilyenkor...
Terhesség bekövetkezhet e
Streptococcus
Jod es pajzsmirigy hatasa elso...