• Nyitott méhszájam van, és a betadin oldat csíp

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! A héten voltam orvosnál, mondta h a külső méhszájam kicsit nyitva van (3100)tudom, h most óvakodnom kell a felszálló fertőzések miatt, talált egy kis bacit is, mondta h betadine oldattal öblögessek 3 naponta, de múltkor a Betadine kúp tette tönkre a hüvelyflórám, azóta nem tudtam helyrehozni,még mindig égő érzésem van...az intim zuhannyal nem tehetek kárt amikor felhelyezem, elég nehezen sikerül. Most hogy nyitva van kicsit a méhszájam használhatom még a Protexin Gynophilus hüvelykapszulát,vagy akár a Floragyn hüvelykúpot?Aggódom, h baj lesz a kisbabámal, nem szeretném, ha még a világra jönne. Köszönettel: 24 hetes kismama

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfertőtlenítés témában

        Kedves 24 hetes!

        A belső méhszáj a lényeg, hogy a külső egy kicsit tágul, attól még szerintem nem kell megijednie. Persze azért oda kell figyelni minden kis dologra. A kezelést javaslom. A betadine esetleg a normál flórát is tönkreteheti, de persze ettől még lehet javítani rajta, pontosan a Floragyn kúppal. Az tejsav bacikat tartalmaz és így minden rendben lesz. Szerintem jót mondott az orvosa, és persze utána tényleg javaslom a Floragynt egyebekben mást most nem. Higgye el, így minden rendben lesz.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-13 23:59:53; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 15:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés