• Placenta leválás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Olyan kérdéssel fordulnék önhöz kedves Doktor Úr,mitől lehet placenta leválás,ráadásul 7 hónaposan? .Egyáltalán mitől alakul ki?Előre is köszönöm válaszát. Tisztelettel:Abigél

        WEBBeteg szakértő válasza a placenta témában

        Kedves Abigél!

        A leggyakoribb oka a lepény leválásnak a magas vérnyomás. Tehát a preeclampsia vagyis toxémia nagyon gyakori oka a lepény leválásnak. Ha ez nem volt, akkor igen nehéz az okot megkeresni. Elvileg lehet véralvadási zavar a háttérben ami így nyilvánult meg, vagy esetleg valamilyen autoimmun betegség. Tehát ha nincsen magas vérnyomása, akkor bizony érdemes okot keresni, hogy miért volt ez a gond. Azt nem írta, hogy mi lett a picivel, de félek nem túl sok jó hírt mondana. Akkor viszont sajnálom. Reméljük nem fog sohasem megismétlődni.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-10-18 12:04:57; Megválaszolva: 2011. augusztus 10., 19:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés