Korai terhességi ,alhasi fájdalom

Üdvözlöm Dr.Úr! Olyan kérdéssel fordulnék,önhöz,hogy egy hete végeztem digitális terhességi tesztet ami szerint 1-2 hete történt a fogamzás.Ma is végeztem egy tesztet már nött 2-3 hétre. Papír alapút is végeztem ott is erösödött a csík.Gondolom ez jó jelent. A kérdésem az lenne,hogy tegnap este elkezdödött,hogy enyhe menstruációs fájdalmat érzek az alhasnál középtájt.Az érdekes az,hogy inkább akkor jön ez elő ha fekszek vagy ülök. Ha sétálok elmúlik.Nem állandó az érzés de gyakran visszatér. Magnéziumot szedek. Miért lehet ez az érzés? 10 napja késik a mentsruáció. Utolsó menzesz kezdete 2022.08.15. Köszönöm! Gerber Bettina

Dr. Petróczi István válasza témában

A baba akkor biztos, ha ultrahangon látni lehet. A tesztek tévedhetnek. Én azt javaslom, menjen el vizsgálatra.

(Őszinte leszek: a baba lehet méhen kivül is....)

Az orvosnak, mondja el, hogy hasi fájdalmai vannak, s majd ő ad biztos gyógyszert. Esetleg kérdezze meg, hogy írassa-e ki magát a körzetijével táppénzre.

Nézze meg honlapomon (https://drpetroczi.hu) a baba videókat!

Drukkolok, hogy sikerüljön!

Petróczi dr.

Kérdés: 2022. szeptember 19., 14:04 ;Megválaszolva: 2022. szeptember 19., 20:02
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Nagy petezsák, nagy szikhólyag
Kombinált teszt eredmény
Várandósság _ionizáló...
Lelet kiértékelés
Terhesség előtti sör