Terhesség?

Üdvözlöm. A kérdésem az lenne,hogy decemberben nagyon sokszor fájt a fejem, amire kapkodtam is befelé a gyogyszereket, ekkor egy héttel korábban jött meg a menstruációm,fogamzásgátló mellett. Menstruáció utani 5. Napon voltam együtt a párommal, ekkor a fog.gátló 4. szeme már bevételre került. Most terhességi tüneteim (?) vannak , vagy már csak beképzelem. Konkrétan magzatmozgast érzek, bar szerintem ennyi idősen ha terhes vagyok is szinte lehetetlen, illetve csináltam már pár tesztet, mind negatív lett. Az orvosom szabadságon van, nem tudom elérni. Vajon lehetek így is terhes? Válaszát köszönöm.

Dr. Pétervári László válasza témában

A terhességi teszt negatív akkor a terhesség nem valószínű.Azonban a biztos a szakorvosi vizsgálat a terhesség kizárására.

A fejfájás okát vizsgálni kell van-e szervi oka vagy csak az időjárás oka. Laborvizsgálat, vérnyomás után szükség esetén fejfájás ambulanciára tanácsos elmenni.

A vérzészavar a fogamzásgátló felszívódási zavara miatt adódhat a mellé szedett fejfájás-csillapító gyógyszerek szedése miatt.

Keressen fel szakorvosi rendelést.

Kérdés: 2022. április 09., 21:17; Megválaszolva: 2022. április 10., 11:17
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Vetélés,missed ab
Apaság kérdése
Legalon babatervezés
Terhesség alatti mióma
Terhesség alatti mióma
Kedves Doktor úr! Jelenleg 21. hetes terhes vagyok, még 2020-ban egy méhen kívüli terhesség után (azt mondták akkor, hogy valószínűleg a nagy...