Nőgyógyász

Tisztelt Doktor Úr. Azzal a problèmával fordulok önhöz hogy, 03.12-èn volt egy alhasi görcsöm ami igazábol inkább bal oldalon volt fájdalmas ez a fájdalom tartott 15 percig kb olyan erős volt hogy, fel se tudtam álni se mozogni. Az nap csináltam egy terhessègi tesztet ami halványad de pozitivat mutatott. A görcsök tartottak mèg 2 napig ami majdnem ugyan olyan erősek voltak mint az első. 14-èn mèg egy tesztet csináltam ami meg már negativ volt. Ezek mellet szèdülèsem van ès mèg mindig tart a hasi fájdalom ami igaz már nem olyan erős de nem mulik. A has közepèn èrzek fájdalmat mostmár, néha ezek mellè a fájdalmak mellè társul a hüvelybe nyilalás. Orvoshoz nem mentem mèg, mivel a telefont se veszik fel ès kicsit tartok ettől az egèsztől hogy mi okozza. De viszont az utolso mestruáciom 02.23-án volt ami tartott 02.28-ig. Azt se èrtem hogy, hogyan mutathatott pozitivat a teszt mivel 19-re várom a menstruáciot. Válaszát előre is köszönöm.

Dr. Pétervári László válasza témában

A terhesség kizárása,valamint nőgyógyászati ok vizsgálata szükséges.Terhesség az nem valószínű.

Ehhez mindenképpen keressen fel nőgyógyászati szakrendelést.

Kérdés: 2022. március 16., 14:35; Megválaszolva: 2022. március 18., 09:34
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Vetélés,missed ab
Apaság kérdése
Legalon babatervezés
Terhesség alatti mióma
Terhesség alatti mióma
Kedves Doktor úr! Jelenleg 21. hetes terhes vagyok, még 2020-ban egy méhen kívüli terhesség után (azt mondták akkor, hogy valószínűleg a nagy...