Lágyéksérv terhesség

Üdvözlöm! Úgy gondolom a tüneteim alapján,hogy jobb oldali lágyéksérvem van. Az utóbbi időben próbáltam sebészekkel felvenni a kapcsolatot,de nem fogadtak a Covid miatt,mivel "nem sürgős" a probléma. Közben úgy néz ki, teherbe estem (korai, még orvos nem erősítette meg) . Az lenne a kérdésem, hogy a sérv mekkora probléma a terhesség szempontjából, illetve érdemes-e még most "gyorsan" megműteni, vagy inkább utána célszerű. Köszönettel.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza Lágyéksérv terhesség témában

Tisztelt Hölgyem!

A mütétet -már amennyiben szükséges, akkkor csak szülés után ajánlott elvégezni. A várandósság valóban nagy megterhelés az anyai szervezetre ezért alkult ki a védőnői gondozási hálózat is. A védőnővel tartott folyamatos kapcsolat segitségével gyorsan szakorvosi ellátáshoz juthat igy az esetleges komplikációkat eredményesen meg lehet oldani.

A pontos diagnózis megállapitásához viszont elengedhetetlen a sebészeti vizsgálat.

Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2021. július 26., 11:54; Megválaszolva: 2021. augusztus 08., 09:51
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Jod es pajzsmirigy hatasa elso...
Látóterenként kevés granulocyta
Terhesség-petezsák
Hormonvizsgálat
Kedves Doktor Úr! A ciklusom 4. és 22. napján csináltattam vérvételt, aminek az eredménye az alábbi lett: 4. napon: TSH: 0,635 mIU/L, FT4:...
Második oltás terhesség alatt
Tisztelt Doktor Nő! Április 9-én kaptam az első AstraZeneca oltásomat, majd július 2-án kapnám meg a másodikat, de a héten kiderült, hogy...