Látóterenként kevés granulocyta

Tisztelt Doktor Úr! 30 hetes kismama vagyok. Az orvosom kenetet vett le a hüvelyből melynek eredményei a következők lettek: Aerob kórokozó nem tenyészett Lactobacillus tenyészett 24 órás inkubálással gomba nem tenyészett. A minta leoltásától számított 7. napig a gomba tenyésztési eredmény változhat. Mikroszkópos vizsgálat alapján a bakteriális vaginózis kizárható Streptococcus agalactiae nem tenyészett Mikroszkópos vizsgálat eredménye: Látóterenként kevés granulocyta A kérdésem az lenne, hogy problémát jelent, hogy kevés granulocyta található? vagy ez egyáltalán mit jelent? Heti 1x szoktam VitaginC hüvelykrémet használni megelőzésképp, befolyásol valamit? Az orvosom nem mondott semmit se rá, ezért kérem az Ön véleményét ki. Üdvözlettel: Anita

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza Látóterenként kevés granulocyta témában

Tisztelt Hölgyem !

Kérem, ne aggódjék.

A kevés granulocyta azt jelenti, hogy látóterenként kevés fehérvérsejt látható. Ez nem kóros.

A Vitagin C használata nagyon helyes és érdemes folytatni.

Nem tudom mi oka volt a kenetvételnek, de a leletből ugy tünikhogy Önnek aggodalomra semmi oka nincs.

Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2021. július 22., 10:56; Megválaszolva: 2021. július 22., 11:23
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lágyéksérv terhesség
Hormonvizsgálat
Kedves Doktor Úr! A ciklusom 4. és 22. napján csináltattam vérvételt, aminek az eredménye az alábbi lett: 4. napon: TSH: 0,635 mIU/L, FT4:...
Második oltás terhesség alatt
Tisztelt Doktor Nő! Április 9-én kaptam az első AstraZeneca oltásomat, majd július 2-án kapnám meg a másodikat, de a héten kiderült, hogy...
Van-e esélye a terhességnek?
Tisztelt doktor úr/nő! A segítségét szeretném kérni: két napja együtt voltunk a barátnőmmel, megszakítással "védekeztünk", az óvatosság...
Enyhe ventriculomegalia magzati korban
Tisztelt Doktornő! Normál terhesség, 31.hétben, pajzsmirigy alulműködés, szinten tartott Letrox 75 mg-mal. Prenatest negatív. Terhesgondozás...