• Szájvíz

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! 34 hetes kismama vagyok, mindenre nagyon ugyeltem terhességem során, azonban most vettem csak észre, hogy az általam minden este használt Listerin szájvíz alkoholt tartalmaz. Pedig úgy emlékszem, meg is néztem még terhességem elején az összetevőit, minden ilyenre annyira ügyeltem.... borzasztóan aggódom most! Lehet baja a babámnak?

        Dr. Szalóczy Péter válasza a alkoholos szájvíz terhességben témában

        Kedves Kérdező! Ne pánikoljon, minimális alkohol tartalom semmilyen hatással nincs a magzatra. Van egyébként más színű, többféle alkohol mentes Listerin is. Gondolja meg, ötven éve még a fenyegető vetélés kezelésére alkoholos infúziót is adott a szakma a kismamáknak! Semmi baj, öblögessen tovább.


        Kérdés: 2020. július 27., 23:30; Megválaszolva: 2020. július 30., 14:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: