• Cordaflex koraszülés ellen

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! 34 hetes kismama vagyok. 3 hete C:2100-at állapított meg nőgyógyászom. Keresgéltem már az oldalon és láttam, többen kérdeztek már a Cordaflexről. Nőgyógyászom 4x1 Cordaflex 10 mg tablettát írt fel nekem. Azt olvastam azonban, hogy a tablettaban levő nifedipin árthat a babának. Ez igaz? Főleg 4x10 mg -os tabletta egy nap.... meddig szokás szedni, a terhesség végéig? Köszönöm válaszát!

        Dr. Kiss György válasza a Cordaflex koraszülés ellen. témában

        Tisztelt Hölgyem ! A Cordaflex szedése a 38.hétig ajánlott a koraszülés megelőzése érdekében . A kivánt és hatásos gyógyszerszintet a vérben tapasztalatok szerint napi 4x1 tabletta szedésével lehet biztositani . Minden gyógyszernek van mellékhatása, de a Cordaflex nifedipin tartalma miatti magzatkárositó hatása nem ismert a szakirodalomban. Üdvözlettel:dr.Kiss.


        Kérdés: 2020. július 15., 10:41; Megválaszolva: 2020. július 18., 09:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: