• 6 hetesen nincsen szivhang és piros vérzés tapasztalható.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktorúr! A kérdésem a következő, szoptatás mellett, menstruáció nélkül multhet pénteken erős pozitívat teszteltem. Szombaton elkezdtem barnazni, vasárnap orvos, uh, van petezsak, picit lapos. Van szikholyag, illetve embrió is de szivhang meg nincs. Várjunk. Kaptam progeszteron exeltis kapszulát napi 2x1-et. Sajnos a barnazas átmenet verzesbe ami nem jár gorccsel és egy enyhébb mentruaciohoz tudnám hasonlítani ami már 5 napja tart, azóta 2x is voltam uh-on ami kimutatta hogy jó mélyen tapadt meg a méhben a petezsak, az embrió nőtt, szivhang meg mindig nincsen, a petezsak kerekedett, viszont fent jobbra egy minimálisan levalt és valószínűleg onnan jön a vérzés. Azóta folyamatosan verzem egész nap. Szedek terhes vitamint, vasat, 1000mg C vitamint és próbálok minél többet pihenni a 10 hónaposom mellet. A kérdésem az lenne, ha nem gorcsolok, nem darabos a vérzés illetve tényleg a levalas részről jön a vérzés mennyi eséllyel maradhat meg a babám? Ha nő az embrió nagy eséllyel beindukhat a szív működés? Köszönöm a válaszát. Egy megrémült kismama :( Üdv Cintia! Ui.: Csatoltam a legutóbbi uh képet.

        Dr. Kiss György válasza a 6 hetesen nincsen szivhang és piros vérzés tapasztalható. témában

        Tisztelt Hölgyem ! Köszönöm levelét, de nagyon nehezet kérdez illetve nehéz válaszolni. Amennyiben a petezsákon kivüli vérömleny tovább növekszik és a vérzés folytatódik- gyógyszerszedés ellenére-, valamint magzati életjelenség sem észlelhető, akkor valószinü komoly döntés előtt állnak kezelőorvosával együtt. Kérem megértését, ez a lehető legnegativabb változat, de mindenek ellenére kedvező változás is elképzelhető! Üdvözlettel: dr.Kiss. PS: Ön mindent megtesz és mindent jól csinál , de valóban többet kéne pihennie/szigoru ágynyugalom /.


        Kérdés: 2019. október 25., 10:52; Megválaszolva: 2019. október 27., 08:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: