• Lehet e baj?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Ur! Egy olyan fontos kerdessel fordulok Onhoz,hogy nem tudtam,hogy terhes vagyok,illetve meg csak a fogantatasnal ,beagyazodasnal tartottam amikor beszedtem huvely gombara fluconazole tablettat (150mg) heti 1-t ketszer.(Azaz 2 hetben 2db-ot) .Jelenleg 5 hetes terhes vagyok egyellore csak petezsak van.Ettol lehet baja a babanak,esetleg okozhat vetelest? Valaszat elore is koszonom!

        Dr. Szalóczy Péter válasza a Terhesség és antimycotikum témában

        Kedves Kérdező! Problémája nem mindennapos és ilyenkor híve vagyok annak, hogy a saját lelkiismeretem megnyugvásáért, de elsősorban a maga egyértelmű nyugalmáért kérdezzen meg abban jártas szakembereket, akik genetikai szaktanács adás címmel napirendszerűen rendelnek nagyobb intézményekben, mint a szülészeti klinikák, nagykórházak, éppen a ritka problémák hozzáértő válaszáéval,megoldásával.Kérjen máris sürgősségi időpontot.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. június 14., 10:39; Megválaszolva: 2019. június 15., 13:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: