• Kék köröm

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktorúr/Doktornő! A következő kérdéssel fordulok Önhöz. 10 hetes kismama vagyok. Fürdésnél észrevettem, hogy a lábam nagyujján a köröm be van kékülve, nem ütöttem be. Lehet valami baja a babának? Interneten olvasgattam (tudom butaság) és azt írták lehet oxigénhiány, vagy szívprobléma. Utolsó ultrahangon a pici a köldökzsinóron feküdt, ezért is ilyedtem meg, hogy összefüggésben lehet e ezzel. Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Farkas Ágnes válasza a kék köröm témában

        Kedves Hölgyem! Az Ön körme akkor kék, ha beütötte (sötétkék), vagy Önnek van valamilyen pl. tüdőbetegsége, vagy szívbetegsége (halványkék, halványlila). Sajnos nem láttam a körmét, így nem tudom milyen színű. A kisbabája 10 hetesen még nem tud a köldökzsinóron feküdni, se azt összenyomni, de egyébként sem jelenne meg Önnél semmilyen tünet, főleg nem a körmén, ne izguljon. Menjen el a háziorvosához és mutassa meg neki, hogy ne izguljon miatta. Üdv.: Dr. Farkas Ágnes


        Kérdés: 2018. december 11., 18:27; Megválaszolva: 2018. december 13., 22:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: