• Cukor a vizeletben terhesen

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr! 31 hetes terhes vagyok és a mai napon a védőnői tanácsadáson végzett vizeletvizsgálat során cukrot találtak a vizeletemben (egy kereszt). Eddig ilyen problémám egyszer sem volt, a laborban végzett vizeletvizsgálatok során sem. Terheléses vércukormérésem eredménye a következő volt: éhomi 4, 5, 120 perc után 5, 4. A mai vizsgálat előtti napokban több édességet fogyasztottam, mint általában, és a mai napon is ettem édességet a vizeletvétel előtt. Lehetséges, hogy emiatt lett az egy kereszt a vizeletemben vagy kialakulhatott időközben terhességi cukorbetegség? Előre is köszönöm válaszát!

        Dr. Tekse István válasza a vizelet cukor témában

        Kedves kérdező! Vizelet üledék vizsgálat szükséges ( háziorvos vagy a kórházi terhesgondozó ). Csalhatnak ezek a fajta mérőcsíkok. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2018. december 10., 16:31; Megválaszolva: 2018. december 11., 13:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: