Méhlepény meszesedés

Kedves Dr. Úr! 28 hetes kismama vagyok. Genetikai ultrahangon kiderült, hogy elkezdett meszesedni a méhlepényem. Kicsi szemcsék voltak rajta láthatóak. Az előző nőgyógyászom felírt Magne B6-ot, a mostani pedig Vigantolt, Neo-Ferro-Folgammát, és szedem az Elevitet is. Ezt együttesen szedhetem mindet? csak mert a Vigantolt kisbabáknak szokták felírni és félek hogy nehogy valami bajunk legyen tőle. Mi a teendő ilyen esetben mikor a méhlepény elkezdett meszesedni? Milyen mozgás fajtákat végezhetek? Mennyire vegyem figyelembe ezt a dolgot amíg nem súlyos? Előrre is köszönöm a figyelmét. Ui.: A dohányzásról már 4 hete leszoktam, a terhességem előtte pár héttel derült ki.

Dr. Pétervári László válasza méhlepény eltérés témában

A felírt készítmények szedhetők terhességben, Vigantol egy-két csepp naponta javasolt.

A méhlepény elváltozás oka nagy valószínűséggel dohányzás.További magzati állapot vizsgálatokra van szükség.Ultrahang vizsgálat ismétlése tanácsos, a vitaminok szedése mellett.

Kérdés: 2012. november 30., 21:39; Megválaszolva: 2012. december 03., 22:28
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Legalon babatervezés
Terhesség alatti mióma
Terhesség?
Barnás narancssárgas folyás
Várandósság 16. hete - 3-4 hete...