• Farkcsont melletti csontkinövés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor úr/ doktornő! A farcsontom mellett, jobb oldalt mar évek óta érzek valami kinövésszerűséget. Először még csak feluleseket nem tudtam csinálni tőle, ez volt 2-3 éve. Nem nagyon törődtem vele, gondoltam nem komoly, ez normális. Később ekezdett fájni néha, de nem külső hatásra. Magától fájt és vagy elmúlt vagy nem. Lassan időközben egyre nagyobb lett és már úgy erzem a fenekem feléig kiterjedt úgymond. Viszont az elmúlt pár hónapban nagyon gyorsan kezdett el nőni, már ülni sem tudok normálisan mert egyszerűen fáj.Szemmel nem látható, csak üléskor érzem vagy kitapintható. Ez a farcsontom mellett jobb oldalról indult, bal oldalt semmi hasonló nincs. Hozzá szeretném még tenni, hogy mikor ezt először észrevettem, rá pár hétre egyre ritkábban elkezdtek zsibbadni a végtagjaim. Nem tudom, hogy ennek van e köze ehhez, de azzal voltam már kórházban és semmit nem állapítottak meg ami okozhatná, így hátha összefüggésben van ezzel. Fogalmam sincs mi lehet ez, és hogy hova kéne mennem vele...

        Dr. Papp Géza válasza a Csontkinoves témában

        Kedves Kérdező! Kérem keresse fel panaszaival az ortopédiai szakrendelést. Amennyiben valóban csont eredetu a duzzanat, ott tudnak segíteni. Ha az ortopédia nem tud véleményt adni, a sebészetet keresse fel. Üdvözlettel Papp Géza


        Kérdés: 2019. június 05., 18:06; Megválaszolva: 2019. június 11., 20:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: