Laparaszkópos epehólyagműtét

Tisztelt Webbeteg! Tisztelt doktor urak! Én egy sebészt keresek, aki magánúton elvállal engem laparaszkópos epehólyag műtétre.Hasi ultrahangon néhány 9-10 mm-es, és több kisebb követ mutattak ki az epehólyagomban, ERCP-t végeztek rajtam, annak megállapítására, hogy van e az epevezetékemben kő, szerencsére nincs.De sajnos a fájdalmak, görcsök elég gyakoriak, a munkámat sem tudom már sajnos végezni a fájdalmak miatt, az életminőségem nagyon megromlott.Így nagyon fontos lenne, hogy valahol hamar sorra tudjak kerülni.Laparaszkópos epehólyag műtétre javasolt az orvos, de sajnos a mi kórházunkban, erre nagyon sokat kell várni (több hónapot) , ezt meg nem igazán tudnám komoly kínok nélkül végigbírni, ezért keresek egy sebészt valahol aki rövid határ időn belül el tud vállalni ilyen műtétre.Nagyon szeretnék hamar túlleni a műtéten, de nem tudom hogyan, hol.Ezért kérem a segítségüket.Előre is köszönöm a válaszukat.Nagyon reménykedek, hogy valahogy, valahol rövid határidőn belül túl tudnék esni ezen a műtéten.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza epehólyag témában

Tisztelt Kérdező!

Az ország majd összes sebészeti osztályán adottak a lehetőségek ennek a műtétnek az elvégzésére. Egy adott osztályon a műtéti várólista hosszúságáról és a lehetőségekről nincs információnk. Javaslom, hogy a lakóhelyéhez közel eső sebészeti osztályokat keresse meg. Még nem működik az országos regiszter, aminek segítségévél tisztábban lehet látni. Az elérhetőségek megszerzésében kérje háziorvosa segítségét.

Kérdés: 2012. május 24., 20:23; Megválaszolva: 2012. május 27., 19:19
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus