• Ébredés után zavartság

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Édesapámért aggódom!

        Az elmúlt hónapokban vettük észre nála, hogy hétvégenként, az ebéd utáni pihenő után "nem kapcsol" az agya. Nem emlékszik dolgokra, pl. hol dolgozik, milyen nap van, hol dolgoznak a gyerekei... Ez a zavartság úgy 10-15 percig tart, majd "derengeni" kezdenek nála a dolgok, és teljesen "magához tér".

        A hétköznapokban nem tapasztaltunk nála hasonló dolgot, de ezek a hétvégi zavartságok, egyre gyakoribbak nála, és igen ijesztő.

        Várom válaszát! Köszönettel: Marika

        WEBBeteg szakértő válasza a zavartság témában

        Kedves Marika!

        Talán az a kérdése, hogy mire lehet gondolni, mi van a zavartság hátterében? Elfelejtette megírni, hány éves az édesapja. Fontos ugyanakkor, hogy vannak-e betegségei, amire gyógyszert szed? Az átmeneti zavartság mögött "átmeneti testi okokat",   mint pl. vérnyomás és vércukor eltéréseket érdemes keresni/kizárni, illetve a keringés egyéb problémáit érdemes vizsgálni. Javaslom a háziorvossal való konzultálást.

        Jó egészséget kívánok,

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Bakos Cinnia Dóra, pszichiáter


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-23 16:01:28; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 06:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: