Gyogyszer mellekhatas

Kedves Doktorno! kb. 1 honapja szedek cipralexet kerdesem lenne, hogy ez okozhat-e enyhe mellfeszulest, mint mellekhatast? koszonom valaszat

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pálvölgyi Rita válasza témában

Tisztelt Kérdező,

A leírt tünet lehet a Cipralex mellékhatása. Gyógyszer csökkentéssel, vagy válással lehet próbálkozni. Ha ez után is megmarad, érdemes egy kivizsgálást kezdeményezni.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2021. november 05., 15:54; Megválaszolva: 2021. november 07., 13:38
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Reggeli rosszullét
Tisztelt Doktornő! Olyan problémám van, hogy már hosszú ideje reggel nagyon nehezen kelek, remegek, émelygek, hasmenésem van, iszonyatosan izzad a...
15 éves gyermek idegrohamjai
Rexetin emelés
Frontin elhagyása
Rexetin álmosság