• Milyen betegség ez?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Az lenne a problémám ha állok akkor mindig mozognom kell. Nem tudok egy helyben állni, mindig mozgáskényszerem van. Mintha nyugtalan láb szindrómám lenne csak nekem az egész testemben ez van. Illetve nem tudok ülni sokáig mert fel kell állnom és sétálgatnom kell. Egy ebédet alig birok végig ülni. Nagyon rossz kedvem is van. Egy filmet nem tudok megnézni vagy olvasni. Nagyon rosszul alszom. Akár egész éjjel fent tudok lenni és mégsem érzem magam fáradtnak. Délután sem tudok pihenni mert nem érzem magam fáradtnak és nem tudok elaludni. A hasam folyton be van feszülve nem tudom kinyomni. Kihez fordulhatok? Mi történik velem?

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a gyógyszer mellékhatás témában

        Tisztelt Kérdező, A tünetek valószínűleg a Ripedon okozza, és kezelőorvosa erre adta az Akinetont. Beszéljen vele, ha nem segít a tüneteken az utóbbi gyógyszer, és meg kell próbálni módosítani a gyógyszerelésen. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Kérdés: 2020. augusztus 20., 09:43; Megválaszolva: 2020. augusztus 28., 10:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: