• Scippa, Frontin együttszedése

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy a háziorvosom javaslatára pszichés panaszaim miatt Frontin 0,25 mg reggel és Scippa 5 mmg szintén reggel tablettákat kellene szednem. Olyan munkahelyen dolgozom, ami fokozott szellemi odafigyeléssel jár, ezért nem merem elkezdeni a gyógyszerek szedését illetve nagyon félek a hozzászokástól is. Kérdésem az lenne egyrészt miért kell mind a két gyógyszert szednem, el tudom e látni a munkámat és tényleg hozzá lehet ezekhez a gyógyszerekhez szokni?Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a gyógyszer mellékhatás témában

        Tisztelt Kérdező, A két gyógyszert lehet együtt szedni. A frontin azonnal, a Scippa csak egy-két hét elteltével hat. Ha azonban beáll a hatása, akkor el lehet hagyni a a Frontint. Ez utóbbi az, amihez hosszabb távon, - néhány hónap, vagy 1-2 év alatt, - hozzá lehet szokni. Az első napokban okozhat mellékhatásokat / szédülés, fejfájás, hányinger, emésztőszervi panaszok/ a Scippa, de ez 3-4 nap után elmúlik. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Kérdés: 2020. május 21., 17:48; Megválaszolva: 2020. május 22., 12:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyógyszerfélbahagyás skzizofrénia romlás
        Kedves Doktornő! Nem is tudom hogy fogalmazzak,nem vagyok jó a fogalmazasban, masfel eve kikoltoztem kulfodre, novemberben voltam utoljara itthon, akkor minden rendben volt velem, utana elkezdtem fuvet szivni minden nap,most hazajottem, es nem tudom...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Rákgyógyítás
        Így vesz részt a mesterséges intelligencia a kezelésben.
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció