olanzapin elhagyása

Tisztelt Dr./Dr Nő! Az lenne a kérdésem, hogy a kezelőorvosom 20mg olanzapint írt fel nekem. A gyógyszert 2 hétig szedtem. A mellékhatások jelentkeztek nálam, (testsúly gyarapodás, vércukorszint-emelkedés, anyagcserezavarok...) A gyógyszer elhagyása után ezek a tünetek, ill. hormonális elváltozások rendeződni fognak maguktól?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pálvölgyi Rita válasza a gyógyszeres kezelés témában

Tisztelt Kérdező! A gyógyszer elhagyása után az említett mellékhatások megszünnek. Ugyanakkor a tünetek, amire a gyógyszert felírták, vélhetően visszatérnek. Úgyhogy a kezelőorvosával kéne megbeszélni a problémát. Üdvözlettel: dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2014. november 07., 08:17; Megválaszolva: 2014. november 08., 09:17
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Mi lehet velem
pszcihiátria intézet
Mi okozhatja?
Idegrendszer erősítés
Brintellix mellékhatás