Orvos válaszol: Nőgyógyászati betegségek

Nőgyógyászati betegségek
Összes kérdés a(z) Nőgyógyászati betegségek témában Gyakori kérdések a(z) Nőgyógyászati betegségek témában

Menstruáció kimaradás

2021-04-16 22:56:33

Tisztelt doktorúr! Pajzsmirigy beteg vagyok amit emelt dózisú gyógyszerrel kezelnek mellé szedek vérnyomás csökkentőt is meg antidepresszánst pánik zavarra Egyre többször marad ki a menstruációm vagy úgy érzem hogy végbe megy a folyamat vérzés...

Gombás fertözés

2021-04-12 21:20:38

Kedves Dr.úr. A napokban derült ki nállam hogy covid fertözött vagyok ezzel egyidejüleg jelentkezett nállam hüvelyi viszketés,égés. Kaptam rá hüvelygélt,szájon át szedhető tablettát amit 1 héten 1x kell szedni (2db van benne) és canesten kenöcsöt. A...

Magas kortizol

2021-04-09 13:35:14

Jónapot! Szeretnék érdeklődni, hogy a Mistral fogamzásgátló tabletta okozhat magas kortizol szintet? Az én reggeli értékem 1040nmol/l.. Voltam mellkas röntgenen, hasi ultrahangon eddig minden rendben van.. Üdvözlettel: Martina

Menstruációs panasz

2021-04-09 00:27:41

Tisztelt Dr. Szalóczy Péter! Nekem olyan problémám van, hogy egy héttel hamarabb jött meg a menstruációm. Egy-két nappal tovább is tartott, mint szokott, de abszolút nem vettem észre semmi eltérőt. Egy napig semmi gond nem volt, azóta viszont folyamatosan...

Mikrobiológiai lelet

2021-04-06 19:08:14

Kedves Illetékes! Múlt héten voltam orvosnál, aki 5 hetes terhességet állapított meg nálam. A hüvely kenet eredménye pozitív lett sarjadzó gombára és zsúfolva van fehérvérsejtekkel. Tüneteim csupán a megváltozott hüvely váladék volt. Kell...

Diflucan, Klion, Yasminelle fogamzásgatlas. Teherbeeses eselye

2021-04-04 15:43:30

Kedves Dr ur! Lassan 5eve hogy szedek Yasminelle tablettat, azonban az utobbi hetekben gombas fertozes miatt nogyogyasz felirasara szedtem Diflucant illetve Kliont. Ma kellett volna megjonnie, azonban egyelore meg ez nem tortent meg. Mindig idoben vettem be a tablettat, nem...

Egyéb készítmények hatása a fogamzásgátló tablettára

2021-04-04 15:36:01

Tisztelt Doktor Úr! A napokban arcüreggyulladás miatt antibiotikumos kevert orrcseppet kaptam. Illetve aranyeres panaszok miatt Reparon vagy Hemorid végbélkenőcsöt szeretnék használni. Az lenne a kérdésem, hogy az orrcsepp és a kenőcsök használata...

Tabletta miatt lehet?

2021-03-31 12:17:16

Tisztelt Doktornő! Március 2-án kezdtem el Ditinell fogamzásgátló tablettát szedni. Tehát ez az első hónapom, ezelőtt nem szedtem más fajtát sem. A szedés első hetében tapasztaltam, hogy hígabb a székletem, de mivel a bevétel után 8-12 órával, így nem...

Bal mell visszatérő fájdalom

2021-03-29 17:04:51

Tisztelt Doktor Úr! 29 éves nő vagyok, még nem szültem, fogamzásgátló tablettát nem szedek. Kb fél éve visszatérő fájdalmat érzek, ami csak a bal mellemben (általában a mellbimbó feletti részen) jelentkezik. Általában a menstruáció előtt 2 héttel...

Mitől lehet ez a folyàsom

2021-03-26 14:18:54

Tisztelt Dr nő! Kérdésem az lenne hogy már 3 napja késik a menstruáciòm tesztet csinálttam de sajnos negatîv! Már 2 napj ahogyan elmegyek wc re és megtörlöm magam akkor veszem észre a wc papìron hogy ilyen takony szerű folyásom van nincsen szaga szürkés...

Prolaktin szint.

2021-03-25 22:36:31

Tisztelt Doktor Úr! 34 éves vagyok, már 3 éve nem szoptatok. Hirtelen történt a gyerek leválasztása. Azonban a mellemben látható száraz fehéres darabka azóta is. Mell ultrahang negatív. Prolaktin szint 155 volt vérből fél éve,tehát negatív. Hormont nem...

1 éve fagysztott méhjszáj seb sérülése

2021-03-25 17:58:21

Üdv! Tavaly az az egy éve volt egy méhszáj seb fagyasztásom 3 napja erősebb együttlétem volt a párommal éreztem hogy fáj és rózsaszín vérzés szerű váladék jött ki utánna a napokba érzékeny és néha picit fáj valamint sárgás hüvely folyás van mit...

Nőgyógyászati szemölcs

2021-03-25 12:39:02

Tisztelt Doktor Úr! Pár éve kialakult egy szemölcs a szeméremajkamon nagyon jó svéd vitaminokat szedek és kifordult a szemölcs a gyökere lebeg a bőr alatt és szúr ki akartam szedni de nem tudom elindult de úgy is maradt nagyon vastag a gyökere. Mit tegyek...

Szeméremtest elváltozás

2021-03-24 17:02:09

Tisztelt doktor úr! Egy pár napja vettem észre a baloldali kisajkamon egy aggasztó elváltozást, bár már lehet, hogy régebben ott van, de most vettem észre, kérem segítsen eligazodni, hogy mi lehet. Olyan, mintha egy borsónyi lilás színű vérhólyag lenne a...

Hüvelyi fertőzések

2021-03-23 14:47:20

Tisztelt Doktornő! Hosszabb ideje probléma,hogy fájdalmat érzek szex közben,illetve utána pecsételő vérzésem is szokott lenni.Különböző folyásaim vannak,most pl. fehér sűrű,ragadós,de volt barna,sárga,rózsaszín is. 2020. Júliusban bakteriális...

Alhasi fájdalom

2021-03-22 23:15:34

Üdvözlöm. Egyre gyakoribb és erősebb görcsös alhasi fájdalmaim vannak, melyek elmúlnak olyan hangot adva mintha valami folyadék átjutna. Ez a folyamat többször is megismétlődik pár órán keresztül, majd egy hasmenéssel zárul.

Prolaktin szint

2021-03-21 17:21:55

Tisztelt Doktor Úr! 34 éves vagyok, már 3 éve nem szoptatok. Hirtelen történt a gyerek leválasztása. Azonban a mellemben látható száraz fehéres darabka azóta is. Mell ultrahang negatív. Prolaktin szint 155 volt vérből fél éve,tehát negatív. Hormont nem...

Kenetlevètel eredmènye

2021-03-20 13:02:56

Tisztelt Doktorùr! 29 hetes kismama vagyok,nem rég voltam kenet vètelen, amiből Streptoccocus G csoportos baktèriumot tenyèsztettek ki, kaptam rá gyógyszert, de az orvosom hiába kérdeztem nem mondta el,hogy ez mi. Gondolom nem akar feleslegesen felzaklatni, de én...

Gombás fertőzéstől okozhat ki növéseket a hüvely szájon?

2021-03-19 21:04:50

Tisztelt Doktor Úr! Január 12.-én gombás fertőzést kaptam, emiatt kivizsgáltam magam alaposan tükörrel, és észre vettem kinővéseketa hüvely bemenetnél, de csak pár db-ot. Elmentem orvoshoz, oaki gombát diagnosztizált, így azthittem a gomba miatt kialakuló...

Magas progeszteron szint II.

2021-03-16 23:58:36

Kedves Doktornő, A vérvétel a ciklus 22 napján volt. Csatoltam a progeszteron vizsgálat eredményét. Elvileg terhesség nem áll fenn (semmilyen formában) . Milyen további vizsgálatokat javasol? Köszönettel,