mi lehet velem?

Tisztelt Doktor,! Két napja voltam EEG vizsgálaton. Aleletben ez áll. HV TERHELÈS ALATT A HáTTÈR KISSÈ FESZESEBB, GYOGYSZERHATáST TÜKRÖZŌ ENCEPHALOPATHIA KÖRÜLIRT ORGANIKUS DEFICIT.KÈREM IRJON VALAMIT, MERT AZ ORVOSOM ANYIT MONDOTT NEM VAGYOK EPELEPSZIáS, AMIRE ÈNIS RáJÖTTEM. KÖSZÖNÖM.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kerekes Éva válasza EEG témában

Tisztelt Érdeklődő!

Az EEG lelet alapján nem lehet megmondani, hogy mi a baja. Ez csak egy adalék a diagnózishoz. Egyébként az, hogy nincs leírva a leleten epilepsziára gyanús eltérés, egyáltalán nem zárja ki az epilepszia lehetőségét. mint ahogy fordítva sem, a leleten leírt organikus deficit nem jelenti azt, hogy szervi agybetegsége van.

A diagnózist csakis az Önt személyesen vizsgáló neurológus tudja megállapítani, első sorban a betegség lefolyása és tünetei alapján, a neurológus (és nem a beteg) által kért leletek figyelembe vételével, de semmiképpen sincs olyan gép, amibe ha bedugják, akkor kiköpi, hogy mi a baja. Mert azt csk eg gondolkodó orvos tudja megmondani. frduljon bizalommal az Önt kezelő neurológushoz.

Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.
Kérdés: 2017. május 30., 16:13; Megválaszolva: 2017. június 01., 23:37
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
EEG véleményezés
Tisztelt Doktor Úr! Egy EEG vizsgálat kiértékelésénél figyelembe szokták venni a beteg anamnézisét?
EEG eredmény
Kedves Doktornő! Az EEG eredményemmel kapcsolatban,szeretnék kérdezni.A vírus miatt elég zavaros a jelenlegi helyzetem. Készült egy EEG ,amit...
Lelet értelmezés
Érdekelne az EEG eredményem veleménye. Fotóra meredek hullámtoöbblet jelenik meg a hátsó scalak felett,Spec.irratív mechanizmus nem ábrázolódott.
Lelet
Tisztelt Doktornő! Az alábbi EEG leletet kaptam. 10-12 cps alfa háttértev. foly. beta kev. Frontálisan alacsony szapora el. aktivitás. Szemnyitás...
EEG, MRI Kontroll eredmények.
Tisztelt Doktornő! Két éve egy Herpes Simplex vírus következtében agyvelőgyulladást kaptam. Lebénult a bal oldalam illetve a bal perifériás...