térdműtét után

Jónapotkívánok! 6 hónapja műtötték a belső térdoldalszalagom, 1 hete kezdtem el edzeni vele, semmilyen problémám nincs vele, de picit bedagadt. lehetséges, hogy a nem megszokott nagy terhelésre jelentkezhet ez a duzzadás? problémát jelent e ez a jövőre nézve? a másik kérdésem pedig az, hogy még 6 hónap elteltével is érzem a csavart a térdemben és elvileg felszívódó csavar, az lehetséges? válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza térdműtét témában

Pontos válaszhoz elengedhetetlen lenne a dokumentáció ismerete és persze egy vizsgálat. Vannak olyan felszívódó csavarok, melyek fél év alatt, de olyanok is, amelyek 1 év alatt szívódnak fel, azaz bomlanak le. A térd dagadása lehet még a műtétet követően megkezdett terhelés miatt, de lehet a csavar miatt is. Pontos válaszért keresse fel kezelőorvosát.

Kérdés: 2012. október 31., 23:28; Megválaszolva: 2012. november 04., 16:46
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
térd fájdalom
üdvözlöm,. mütöték a térdemet patelloformális rendellenesség miat, 2015, 10.02 retinaculum bemetszést végeztek, kb 3 hónapja újra fáj a térdem...
Ismét megköszönném válaszát!
Korábban már kérdeztem Öntől, most ismét megtenném. A térdemből távolították el a fél hold alakú porcot.Köszönöm a tanácsát, egy...
Asc műtét után
Tisztelt dr. Bogdán Arél Úr! Két hete a bal térdemen, ASC-t műtétet végeztek, melynek során a medialis meniscus hátsó szarvának lebenyes...
Térdműtét után még mindig dagad
Tisztelt Doktor úr! 2 hete volt artroscopos térdműtétem. A 10 évvel ezelőtti mozaik plasztika (előtte medialis meniscus hátsó szarv szakadásom...
Térdműtét utáni fájdalom
Azzal a kérdéssel fordulok Őnhöz, hogy tavaly júniusban volt egy térd antroszkopos műtétem cyclops -ot távolítottak el! Jártam fizikoterapiara most...