Hasfájás

Tisztelt Dr., március 27-én erős alhasi fájdalomra ébredtem csípő vizelettel, háziorvosom monuralt írt fel ezt bevettem majd mivel fajdalmaim rosszabbak lettek vasárnap ügyeletre mentünk, nőgyógyászat, hasiultrahang, röntgen, vizelet és vérvétel az utóbbiban a májamnál voltak eltérések de semmi komolyabb majd mivel minden negatív lett felfázás lett "diagnosztizálva". Majd a keddi napon hánytam, ment a hasam így az infectologian kötöttem ki 4 napig bent voltam a májamnál még mindig eltérések voltak, a vizelet csípés elmúlt majd a hasfájás is gyengébb lett, egy-két napig gyengébben fájt a hasam majd egyre rosszabb lett minden reggel puffadásra ébredem, étkezés után a hasam megkeményedik, a hasi fájdalmaim is egyre rosszabbak behatárolni nem igazán lehet a leggyakoribb a jobb oldalamnál a borda alatt és a köldökömnél szúró görcsös érzés.Gyakran van hányingerem és "jönfel" a savam. Az orvos ajánlásával 10napig probiotikumot szedtem és ventert az utóbbit 4 napig szedtem majd egyszer rosszul lettem és kihánytam.Tanácstalan vagyok, hogy merre menjek még kivizsgálásra.válaszát előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Balogh Andrea válasza a hasi panaszok témában

Kedves Kérdező! Gasztroenterológiára lenne érdemes menni, de oda hosszú általában a bejutás, addig jó lenne széklettenyésztés, egy Helicobacter pylori vizsgálat (vérvétellel kimutatható, ez egy gyomorfertőzést okozó baktérium), jó lenne megismételni a májfunkciós vérvételt és egy hasi ultrahangot is - epehólyag gyulladás irányában. Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos

Kérdés: 2014. április 23., 00:56; Megválaszolva: 2014. április 27., 11:10
Kérdések és válaszok: Gyermekgyógyászati betegségek
Café au lait folt?
Covid után influenza védőoltás
Bekakilás /tejallergia?
C vitamin gyereknek
Nyirokcsomó duzzanat gyerekeknél