• Klion-D 100

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Ezt a hüvelytablettát írta fel a nőgyógyászom a pH3-as teszteredményemre. De arról nem tájékoztatott, hogy a partnert is kell kezelni. Ez akészítmény befolyásolhatja a fogamzásgátló tabletta hatékonyságát? Mert azt meg 2 hete kezdtem el szedni és ezen már enyhe menstruációm van. Ez amiatt van,hogy még nem állt be a gyógyszer vagy inkább mást gyógyszert kéne szednem??

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelygyulladás témában

        Kedves Kérdező!

        Valószinű nem állt be a nem megnevezett fogamzásgátló tabletta hatása, amit nem lehet tudni, hogy a vérzés hányadik napjától szedte, így a válaszom is bizonytalan az elégtelen infó miatt. A cytológia teszt eredménye P3 és nem ph, mert az a vegyhatást jelöli - mást jelent. Ha P3 a cytológia eredménye, sokszor gyulladásos sejtek úgy viselkednek, mintha egy kóros folyamat indult volna el. Gyulladás csökkentő antibiotikum használata után a cytológia ismétlése után legtöbbször P2 normál eredmény lesz. Ha partnerének panasza nincs, nem kell szednie semmit - nem befolyásolja a fogamzásgátló tablettáját.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor


         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-10-26 20:14:44; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 10:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés