Tetves vagyok terhesen, mit javasol?

köszönöm a válaszát.a tetvesség az biztos.de épp a vegyszerek károsito hatása miatt az elsö három honapban nem szeretném használni egyik tetüirtot sem.tudna esetleg mást javasolni? amivel ki is irtom és nem is ártok? a "tetünyál"-tol ugye nem lesz semmi baja a magzatnak? sokat fésülködöm, de igy meg tönkre megy a hajam.arra gondoltam a hajfesték is biztos kitudja irtani, és a 3.-honap után befestem a hajam.erröl mit gondol? köszönöm hogy válaszol, és ne haragudjon, hogy ilyen nem mindennapi problémával zavarom

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza tetvesség témában

Kedves Kérdező!

A viszketésre használható ártalmatlan szer a zinkes-olajos rázókeverék, ezt a patikában recept nélkül is kiadják, ezt merem csak a javasolni, de persze sajnos a hatása  a komolyabb szerekéhez nem mérhető. Maga a tevesség a magzatnál bajt nem okoz. Több orvos javasolj terhesség alatt is a Nittyfort tetűírtásra, használata előtt kérje ki gondozó szülésze véleményét.

Dr. Csuth Ágnes, családorvos
Kérdés: 2010. január 12., 20:39; Megválaszolva: 2010. január 12., 20:39
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Tetű ügy
Az ovodában rendszeresen van tetü, én még nem tapasztaltam a kisfiamon. Elég megelözés céljából heti egyszer bekenni nittiforral? Azt is...
Tetűírtás ismét
Tisztelt Cím! E rovatban júliusban kértem tanácsot Önöktől Tetűírtás címmel .....Nagy gondom van. Három lányom, 10, 7 és 4 évesek egy éve...
Tetűírtás
Üdvözletem! Nagy gondom van. Három lányom, 10, 7 és 4 évesek egy éve tetvesek. A gyógyszertárakban kapható összes szert kipróbáltuk, naponta...
Szeretném tudni hogy mi...