Hirdetés
      • Faggyúmirigyek(? ) a péniszen

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő!

        21 éves fiú vagyok, és egy főleg esztétikai problémával fordulok Önhöz. Amióta az eszemet tudom, péniszemet pattanásszerű dudorok borítják. Nem viszketnek, nem is fájnak, csak csúnyák... Némelyik elég nagy, kb 1-2 mm átmérőjű golyócskaként kitapintható. Az egész péniszemet beborítják, még a fitymán is vannak. Azért gondolom hogy faggyúmirigy gyulladások, mert némelyikből szőr áll ki. Nincsenek hatással semmire, de zavarnak, mert volt már partnerem, aki szóvá tette. Azért nem mentem el eddig orvoshoz, mert nem tudom hova érdemes menni, illetve hol kell fizetni, valamint szeretném előbb tudni nem oldható-e meg egyszerűbben gyógyszerrel vagy krémmel. Válaszát előre is köszönöm!

        Üdvözlettel,

        G

        WEBBeteg szakértő válasza a pénisz témában

        Kedves Kérdező!

        Vannak krémek, gélek, amelyeket megpróbálhat, azonban ezek a készítmények mind receptkötelesek, tehát bőrgyógyászati szakrendelést kell hozzá felkeresnie. Nem kell beutaló hozzá, és ha nem magánrendelésre megy, a vizsgálatért nem kell fizetnie. Ha ezek nem fognak segíteni, lézeres kezeléssel is el lehet őket tüntetni, ezért is kell fizetnie, bőrgyógyász végzi.

         

        Üdvözlettel: Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-04 22:09:03; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 10:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Üdvözlöm Doktor Úr/Nő! Már pár éve fennáll nálam ez a helyzet, de mindig megpróbáltam kezelni és az okát megtalálni. Az esetek többségében aztán el is múlt, így nem éreztem szükségét annak, hogy orvoshoz forduljak. Tehát az a...
        Tisztelt Doktor Nö/Úr! Kislányomnak születése óta van egy nagyobb pigmentfolt a combja hátsó felén. Nyáron nap hatására sötètebb, télen vilàgosabb, de jól làtható kb 3-4 cm nem szabályos folt (fotó) Az lenne a kérdésem, hogy ezt kell-e...
        Kedves Doktornő! Kisfiam 14 éves múlt idén. Eléggé sok anyajegy van rajta, még a fején is. Ott elég nagyok. Egy éve találtak a combján egy gyanús, sötét anyajegyet, de úgy láttam, az nem nőtt. Viszont most a hátán találtam egyet (még...
        Tisztelt Hölgyem/Uram! A kérdéseim: 1. A férfiak a végbélnyílásuk területét hogyan tartsák tisztán? Csak vízzel vagy tusfürdővel is érdemes megmosni ezt a területet? 2. A férfiak a péniszük makkját megmoshatják tusfürdővel vagy csak...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Körömgombától szenved?