• Miért piros a fitymám?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktorúr Olyan problémával fordulok önhöz, kb. egy hete észrevettem hogy a fitymám körül a bőr bepirosodott.Terjedni nem terjed viszont hogyha jobban megnézem úgy látom minthogyha az egész makkom picit pirosabb lenne de viszont ezt csak megfelelő fény viszonynál látom! Váladékozni nem váladékozik fájni nem fáj viszketni nem viszked és én úgy veszem észre hogy nem terjed vagyis szemmel láthatólag nem látok terjedést. Kb. két éve volt egy hasonló esetem valamilyen gomba fajtát elkaptam akkor kaptam rá megfelelő krémet és egy héten belül el is tűnt de viszont akkor a fitymám körül nem volt ennyire piros! Beszélnek egy kicsit a munkámról ugyanis lehet hogy az is nagyban befolyásolja az egészet én nemzetközi fuvarozással foglalkozom tehát ez azt jelenti hogy egész Európán belül autóval szállítgatom az árukat, sajnos vannak olyan napok amikor nem bírok megfelelően tisztálkodni de törekszek rá hogy kettő maximum három naponta meg fürödjek de sajnos nem mindig és nem mindenhol van rá lehetőség előfordult hogy ez a probléma? A másik pedig és ami kicsit aggasztóbb:Kb. két és fél hete összejöttem egy lánnyal (egyszeri kaland volt)szexelni szexeltünk óvszerrel de viszont előtte a hölgy orálisisan kényeztetett csak ő engem! 10 nap múlva tudok orvoshoz fordulni mert sajnos jelen pillanatban is dolgozom úton vagyok, hála istennek egy gyógyszertárban be tudtam szerezni Canesten krémet (Használhatom erre a problémára? )sajnos a másik amit Magyarországon írt fel nekem az orvos azt itt kint nem forgalmazzák (pimafucort a terméknek a neve ) Kiegészíteném még annyival a panaszomat ha a fitymát széthúzom akkor ott bent is piros de nem teljesen csak egy kicsit! Sajnos fényképet nem tudok mellékelni mert egyszerűen nem engedi az oldal hogy elküldjem mert a fénykép mérete túl nagy esetleg fénykép küldésre van valami más mód?

        Dr. Bodnár Edina válasza a pénisz témában

        A legvalószínűbb hogy gombás fertőzés okozza a panaszt. A Canesten krém jó szokott rá lenni. A Pimafucort annyiban hatékonyabb, hogy a gyulladást jobban csökkenti.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. január 28., 12:41; Megválaszolva: 2019. február 12., 13:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: