Miért piros a fitymám?

Tisztelt Doktornő/Doktorúr Olyan problémával fordulok önhöz, kb. egy hete észrevettem hogy a fitymám körül a bőr bepirosodott.Terjedni nem terjed viszont hogyha jobban megnézem úgy látom minthogyha az egész makkom picit pirosabb lenne de viszont ezt csak megfelelő fény viszonynál látom! Váladékozni nem váladékozik fájni nem fáj viszketni nem viszked és én úgy veszem észre hogy nem terjed vagyis szemmel láthatólag nem látok terjedést. Kb. két éve volt egy hasonló esetem valamilyen gomba fajtát elkaptam akkor kaptam rá megfelelő krémet és egy héten belül el is tűnt de viszont akkor a fitymám körül nem volt ennyire piros! Beszélnek egy kicsit a munkámról ugyanis lehet hogy az is nagyban befolyásolja az egészet én nemzetközi fuvarozással foglalkozom tehát ez azt jelenti hogy egész Európán belül autóval szállítgatom az árukat, sajnos vannak olyan napok amikor nem bírok megfelelően tisztálkodni de törekszek rá hogy kettő maximum három naponta meg fürödjek de sajnos nem mindig és nem mindenhol van rá lehetőség előfordult hogy ez a probléma? A másik pedig és ami kicsit aggasztóbb: Kb. két és fél hete összejöttem egy lánnyal (egyszeri kaland volt)szexelni szexeltünk óvszerrel de viszont előtte a hölgy orálisisan kényeztetett csak ő engem! 10 nap múlva tudok orvoshoz fordulni mert sajnos jelen pillanatban is dolgozom úton vagyok, hála istennek egy gyógyszertárban be tudtam szerezni Canesten krémet (Használhatom erre a problémára? )sajnos a másik amit Magyarországon írt fel nekem az orvos azt itt kint nem forgalmazzák (pimafucort a terméknek a neve) Kiegészíteném még annyival a panaszomat ha a fitymát széthúzom akkor ott bent is piros de nem teljesen csak egy kicsit! Sajnos fényképet nem tudok mellékelni mert egyszerűen nem engedi az oldal hogy elküldjem mert a fénykép mérete túl nagy esetleg fénykép küldésre van valami más mód?

Dr. Bodnár Edina válasza pénisz témában

A legvalószínűbb hogy gombás fertőzés okozza a panaszt. A Canesten krém jó szokott rá lenni. A Pimafucort annyiban hatékonyabb, hogy a gyulladást jobban csökkenti.

Kérdés: 2019. január 28., 12:41 ;Megválaszolva: 2019. február 12., 13:44
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Szemölcs a hímvesszőn
Lassan 1 éve van 3 db szemölcs a péniszemen, ami mostanra már zavaróan nagy. Körülbelül 3 mm szélesek és 2 mm-nyivel emelkednek ki. Még nem volt...
Fitymán található fehér...
Tisztelt Doktornő! Már jó pár hónappal ezelőtt vettem észre először, hogy a péniszemen, pontosabban a fitymámon, a makk alatt egy részen, kb. 1...
Pattanásszerű fehér ragya a makkon
Üdv! Évekkel ezelőtt vettem eszre, az is lehet hogy születésem óta megvan ez a fehér pattanásszerű bőrből kiálló ragya a peniszemen. Az...
Fehér foltok a makk alatt
Tisztelt Doktor úr/ Doktornő! A képen látható két fehér folt jelent meg a péniszemen nagyjából 2 hónappal ezelőtt, egy idő után elmúltak és...
Fehér foltok
Tisztelt Orvos A makkomon fehér foltok jelentek meg. Nem fáj nem viszket nincs semmi ilyem jellegű problémám viszont nagyon zavaró. Csarolnék pár...