• Antibiotikum utan makkon kialakult hamlo reteg

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Ur / Doktor No! Egy hete szedtem Augmentint also hugyuti fertozes illetve prostatitis gyanuja miatt. (A makkomon ego erzest ereztem, vizeletem csipett. Verkep, CRP, sulyedes negativ volt, vizelet feherje 2 keresztes volt. Vizelet tenyesztes negativ lett. Lazam nem volt) Tegnapi napon eszleltem makkomon egy feher reteget melyhez ego erzes illetve a makkom kiszaradasa tarsult. Ugyanakkor tusolaskor a fityma belso fele is erzekeny volt. A mai napra ego erzest, fajdalmat nem erzek viszont egy feher, jol lemoshato "hamlo" reteg meg mindig megtalalhato a makkomon (kepet csatoltam, kep elkesziteset koveton a reteget konnyeden lemostam). Hasonlo tuneteim kb masfel honapja jelentkeztek egy alkalommal, akkor is 2 napon belul elmultak (akkor antibiotikumot nem szedtem). Mi lehet ez? Allergias reakci esetleg a tusfurdore? Gombas fertozes? Vagy esetleg az also hugyuti fertozes szovodmenye? Valaszat elore is koszonom! Geza

        Dr. Bodnár Edina válasza a pénisz témában

        Az antibiotikum szedés okozott Önnél gombás fertőzést. Kezelje Travocort vagy Canesten krémmel.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2017. március 28., 11:09; Megválaszolva: 2017. április 12., 22:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy