Köménylikőr
Hozzávalók:
- 2 dkg köménymag
- 5 dl almavodka
- 40 dkg cukor
- 2 dl víz
Elkészítés:
A köménymagot mozsárban finomra törjük, és beleszórjuk a vodkába. 10 napig állni hagyjuk, majd leszűrjük. A cukorból és a vízből szirupot főzünk, kihűtjük, majd összeöntjük a köményes vodkával.
Hasonló receptek
Málnaszorbet
Ital, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes
Egzotikus koktél
Ital, Könnyű
Gyomorfekély, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Flambírozott puncs
Ital, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes