Marcipán (tej és tojás nélkül)
Hozzávalók:
- 25 dkg hámozott mandula
- 25 dkg porcukor
- 2 evőkanál citromlé
- 1-2 evőkanál narancslikőr
Elkészítés:
A mandulát nagyon finomra ledaráljuk, hozzáadjuk a többi hozzávalót és lehetőleg konyhai robotgépben jól összegyúrjuk. Folpackba csomagolva 12 órát a hűtőben pihentetjük. Utána tetszés szerint felhasználható.
Hasonló receptek
Áfonyás süti dióval
Desszert, Közepes
Cukormentes, Mogyorómentes, Tejmentes, Laktózmentes, Gluténmentes
Csokis kalács
Desszert, Könnyű
Hízókúra, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes
Túrós pille
Desszert, Könnyű
Gluténmentes, Csontritkulás, Mogyorómentes