Marcipán (tej és tojás nélkül)
Hozzávalók:
- 25 dkg hámozott mandula
- 25 dkg porcukor
- 2 evőkanál citromlé
- 1-2 evőkanál narancslikőr
Elkészítés:
A mandulát nagyon finomra ledaráljuk, hozzáadjuk a többi hozzávalót és lehetőleg konyhai robotgépben jól összegyúrjuk. Folpackba csomagolva 12 órát a hűtőben pihentetjük. Utána tetszés szerint felhasználható.
Hasonló receptek
Diétás túrógombóc (Kb. 16 darab)
Desszert, Könnyű
Cukormentes, Mogyorómentes
Túrós kalács
Desszert, Közepes
Csontritkulás, Epebetegség, Gyomorfekély, Hízókúra, Mogyorómentes
Keksz rislisztből-lisztérzékenyek (10 személyre)
Desszert, Könnyű
Gluténmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes