Raviolis leves

Ételtípus: Leves Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 30 dkg mirelit spenót
  • 20 dkg hámozott paradicsom
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 kávéskanál (petrezselyem
  • zeller
  • kapor) zöldfűszer
  • 1 liter zöldségleves (leveskockából)
  • 40 dkg ravioli tészta
  • 2 evőkanál apróra vágott turbolya
  • 4 evőkanál parmezán sajt (reszelt)
  • őrölt bors

Elkészítés:

A spenótot felolvasztjuk. Hozzáadjuk a zúzott paradicsomokat levükkel együtt. Sóval, borssal ízesítjük, beletesszük a zúzott fokhagymát és a zöldfűszert. Lefedve 10 percig pároljuk. A levest lábosba öntjük, felforraljuk és a raviolit ebben előírás szerint megfőzzük. Belekeverjük a spenótot meg a turbolyát és még 2 percig főzzük. Tányérokra osztjuk és a parmezánnal megszórjuk.

Hasonló receptek

Pórés-zelleres csirkeleves

Leves, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Magyaros gombaleves laskából

Leves, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Murai halászlé

Leves, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: